template afbeelding

Over Fysiomotive▼

Fysiomotive is een praktijk voor manuele, fysiotherapie en handtherapie. De naam is opgebouwd uit twee begrippen: fysio betekent bewegen en motive staat voor motivatie. Ons doel is om mensen te motiveren om goed en gezond te (blijven) bewegen. Dit zijn onze therapeuten.

Bij Fysiomotive staan persoonlijke zorg en aandacht voorop: we kijken verder dan je klachten alleen. Om de continuïteit van zorg te waarborgen hebben we regelmatig patiëntoverleg. Tevens werken we nauw samen met huisartsenzorg IJsselveld (praktijk Glennhof en Ametisthof).

Iedereen is welkom bij Fysiomotive. Voor een afspraak kun je bellen, sms-en en appen (06-10622208) of mailen (info@fysiomotive.nl)

Onze praktijk is overigens direct toegankelijk, zonder verwijzing van huisarts of specialist. We hebben twee behandelkamers (begane grond en eerste verdieping met lift) die makkelijk toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Het adres is:

We werken uitsluitend volgens afspraak. Je kunt meestal binnen 2 dagen terecht, van maandag tot en met vrijdag en op zaterdag. Behandelingen in de avonduren zijn ook mogelijk. 

NB: Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd, worden in rekening gebracht.