Spec

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Wat is fysiotherapie?
Fysiotherapie helpt mensen met houdings- en bewegingsproblemen om hun klachten te verminderen, niet erger te laten worden of te voorkomen. Naast de behandeling kan je ook een bijpassend advies krijgen, zodat je zo goed mogelijk weer je dagelijkse activiteiten kunt voortzetten.

Onderzoek

Als duidelijk is dat fysiotherapie je kan helpen, ga je samen met je fysiotherapeut op zoek naar de mogelijke oorzaken van je klachten. De fysiotherapeut wil ook weten wat je persoonlijke doelen zijn. Wat hoop je met de behandeling te bereiken? Wat wil je wanneer weer kunnen?

De fysiotherapeut onderzoekt ook het lichaamsdeel (delen) waar je last van hebt, en kijkt welke invloed je klacht of aandoening heeft op je houding en de manier waarop je je lichaam beweegt.

Behandeling

Als de fysiotherapeut een diagnose heeft gesteld, bespreekt hij met jou het behandelplan. Fysiotherapeutische behandeling past bij jouw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat jij wilt bereiken. Indien een andere specialist noodzakelijk is werken we daarmee samen of sturen je door.

Fysiotherapie
logo

Gegevens

Fysiomotive
Marinusvermeerplein 2
3402hz
KvK 30285049